3F Superligaen

Ærlig Bo Henriksen: Drømmer om at ende i OB

Bo Henriksen er blevet nævnt som oplagt kandidat til det ledige trænersæde hos OB, og den 48-årige fynbo drømmer da også om at vende tilbage til Odense-klubben igen.

Bo Henriksen iført blå jakke og med sit lange hår
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Selv i Schweiz kan de umuligt være i tvivl om, at Bo Henriksen er fra Fyn.

Den karismatiske fynbo med den stærke dialekt har taget FC Zürich med storm, og den 48-årige manager kædes nu sammen med det ledige trænersæde i Ådalen.

Koblingen synes da også lige til. Bo Henriksen startede sin karriere i Odense-klubben OKS og spillede senere over 100 kampe for OB, inden han skiftede væk i 1997.

Henriksen har da heller ikke glemt, hvor han kommer fra.

– Som jeg altid har sagt: Jeg elsker min fynske dialekt og mine fynske rødder. Og OB er en fed klub med en fed kultur, og det er en fed ø, udtaler Henriksen til Campo.dk.

Det kunne da være mega fedt at slutte cirklen

Bo Henriksen

Bo Henriksen spillede for OB fra 1994 til 1997, og idéen om at vende retur til OB har spiret i Henriksen, siden en af OBs allerstørste legender såede frøet tilbage i 1997.

– Min gode gamle ven Lars Høgh sagde til mig, da jeg forlod OB i 1997: “Så må de jo købe dig tilbage, når du viser, hvor god du er.”

Og Henriksen blev god. Først som spiller, hvor karrieren blandt andet tog ham til England, men også som cheftræner, hvilket en aktuelt førsteplads i den schweiziske liga med FC Zürich vidner om.

Klokkerne fra Sankt Knuds Kirke i Odense ringer da stadig i baghovedet på Henriksen, der som i et andet eventyr, drømmer om at vende tilbage dertil, hvor det hele startede.

– Det har altid været min drøm på et eller andet niveau, at ende i OB igen. Men det ligger ikke for lige nu, men på et eller andet tidspunkt kunne det da være mega fedt.

Så drømmen er at komme til OB?

– Ja, det kunne da være mega fedt at slutte cirklen på et eller andet niveau, og så komme tilbage dertil, hvor man er startet. Sådan er livet jo også.

Har du fået været nogle konkrete henvendelser fra OB i denne omgang?

– Det vil jeg ikke kommentere på, slutter Bo Henriksen.

Bo Henriksens kontrakt med den schweiziske storklub FC Zürich udløber til sommer.

Jimmi Nagel er ny i OB: Én mand kan ikke ændre alt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P