Premier League

Hårdprøvede Pochettino agerer brandslukker på pressemøde

Chelsea befinder sig i en dyb pointmæssig krise, og den blev forværret søndag med nederlaget til Wolverhampton. Tirsdag måtte Pochettino slukke en masse ildebrande på pressemøde forud for onsdagens FA Cup-kamp.

Pochettino tager sig til ansigtet
Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix

Hans job har været til spekulation i medierne den seneste tid.

Mauricio Pochettino og Chelsea indtager en skuffende 11. plads i Premier League, og efter søndagens hjemmebanenederlag til Wolverhampton blev det beskidte undertøj luftet.

En spiller var utilfreds med indsatsen, en anden spillers kone hældte brænde på bålet på sociale medier, og Pochettino langede ud efter holdets præstation.

Tirsdag måtte Pochettino hente den store skumslukker frem.

På pressemødet forud for FA Cup-returopgøret mod Aston Villa nuancerede Pochettino først sin egen kommentar efter søndagens nederlag.

– Jeg udtalte efter kampen, “vi var ikke gode nok”, og historien lød: “Pochettino siger, at spillerne ikke er gode nok.”

– Hvad? Nej! Det kan man ikke tage ud af kontekst.

Pochettino var ikke tilfreds med pressens fortolkning, lod han sig forstå.

– De udnytter en mulighed for at sige ting. Det ærgrede mig. Men det er en del af dette job.

Efter søndagens nederlag til Wolves, skabte venstrebacken Ben Chilwell røre hos Chelsea-fansene, da han udtalte at Wolverhampton ville det mere end Chelsea.

Det forsøgte Pochettino også at dysse ned tirsdag.

– Ben Chilwell sagde aldrig, at vi manglede vilje. Han sagde, at vi ikke vandt duellerne, forklarer manageren.

– Det var aldrig hensigten at sige, at holdet ikke viste vilje. Jeg synes, indsatsen var der. Holdningen var god, men af forskellige årsager præsterer vi ikke. Fansene skal have tillid til os. Vi skal give roen, så spillerne føler sig frie til at spille.

Silvas kones kommentar

Pochettinos job har været til debat i medierne, som følge af de dårlige resultater. Senest har der været forlydender om, at Chelsea-krumtappen Thiago Silvas kone har opfordret til, at manageren blev afskediget på sociale medier.

Wolves overhaler Chelsea med sejr på Stamford Bridge

– Han (Thiago Silva, red.) kom i dag (tirsdag, red.) for at tale med mig. Det vigtige er, at han kom og ønskede at tale med mig. Vi er meget stærke i den måde, vi ønsker at agere på. Vi talte, og jeg ønsker ikke at offentliggøre snakken, det var privat.

– Mit forhold til Silva er meget godt, slutter den hårdprøvede argentinske manager.

Udekampen mod Aston Villa fløjtes op klokken 21 onsdag og kan ses på TV3+, Viaplay og Discovery+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P