3F Superligaen

Kontraktfri til sommer: FCM vil noget andet

Henrik Dalsgaards tid i FC Midtjylland nærmer sig en afslutning. Forsvarsspilleren er fyldt 34 år, og det kommende exit er der intet dramatisk over, lyder det fra FCM-anføreren.

Henrik Dalsgaard for FC Midtjylland
Foto; Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix

Henrik Dalsgaard får ikke forlænget kontrakten i FC Midtjylland.

Derfor er Dalsgaard færdig i den midtjyske klub til sommer, når kontrakten udløber.

Den 34-årige forsvarsspiller kom til FCM i 2021 og har siden spillet 98 kampe for midtjyderne. Til sommer er det slut, og det er ikke noget, der overrasker Dalsgaard.

– Jeg har set det komme. Så det er ikke fordi, det ændrer så meget. Det havde nok været anderledes, hvis jeg havde været 20 år, så tror jeg det havde fyldt lidt mere, udtaler Dalsgaard til Viaplay.

Dalsgaard er på træningslejr med resten af FC Midtjylland i Portugal, og han fortæller, at han tager kontraktsituationen med ro.

– Jeg tager det stille og roligt, og som jeg egentlig også tror, vi har udtalt nogle gange efterhånden, så er det meget udramatisk.

– Klubben vil noget andet, og det er fair nok. Vi er heldigvis enige om, at vi rigtig gerne vil stå med en stor pokal her til sommer. Det er det store mål, vi har, og det vil være den bedste måde at slutte karrieren i Midtjylland, fortæller Dalsgaard.

FC Midtjylland møder IFK Göteborg mandag aften ved The Atlantic Cup.

Officielt: FC Midtjylland sælger Iver Fossum til belgisk fodbold

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P