3F Superligaen

Daniel Wass om Bundgaard: Kræver ingen introduktion

I Brøndby ser de frem til at få Filip Bundgaard integreret i truppen, og klubbens midtbanegeneral ser angriberen som en klar forstærkning.

Daniel Wass har høje forventninger til Filip Bundgaard.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix & Brøndby IF

Brøndby fandt på transfervinduets sidste dag den store pung frem.

22,5 millioner kroner betalte vestegnsklubben for Filip Bundgaard i Randers FC, og der er store forventninger til teenageren blandt klubbens erfarne spillere.

– Jeg tror ikke, Filip kræver nogen introduktion i dansk fodbold. Filip har virkelig været en god spiller for Randers FC, og jeg tror, at vi alle kender ham og ved, hvad han kan.

– Han kommer virkelig til at være en forstærkning for vores hold og vil gøre os mere konkurrencedygtige i både hverdagen og til kamp, siger Daniel Wass til campo.dk.

I alt fem gange har Daniel Wass stået overfor Filip Bundgaard, og selvom Bundgaard aldrig har hverken slået eller scoret mod Brøndby med Wass på holdet, så har den 34-årige allrounder lagt mærke til et par af Bundgaards kvaliteter.

Vallys om Bundgaard: Kan sætte hinanden op til mål

– Jeg håber virkelig, at han kommer til at byde sig til, fordi jeg synes virkelig, at han har noget rigtig godt at byde ind med. Han er rigtig god i mellemrummene, og så har han et utrolig godt venstreben, så jeg regner med, at han kan hjælpe os i det offensive, lyder det fra Wass.

Efter sløv start vandt Brøndby fortjent mod amerikanere

Filip Bundgaard har sluttet sig til resten af Brøndby-truppen, der i øjeblikket befinder sig i Portugal, hvor de deltager ved træningsturneringen Atlantic Cup.

Den unge angriber kan formentlig se frem til at få debut for sin nye klub mod ingen ringere end ærkerivalerne fra F.C. København mandag. Den kamp spilles klokken 13:00 dansk tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P