Efter sløv start vandt Brøndby fortjent mod amerikanere

I en kamp hvor Brøndby så sin ny belgiske midtbanespiller forlade banen med en skade, blev det trods alt resultatmæssigt en god start på Atlantic Cup.

Brøndbys logo

Brøndby IF vandt fredag sin første kamp ved Atlantic Cup.

Mens solen gik ned over Estádio Algarve, og weekenden pressede sig på, vandt Jesper Sørensens hold med 2-1 over Real Salt Lake fra den amerikanske MLS.

Brøndbys sejr bragte dog også panderynker med til klubbens træner- og lægestab.

Nyindkøbet Jordi Vanlerberghe humpede nemlig fra banen efter en god halv times spil og blev afløst af Sebastian Sebulonsen.

Den belgiske midtbanespiller forlod banen mens holdet var bagud 1-0 på en scoring i et tomt BIF-mål af Anderson Andres Julio Santos.

Sidenhen fik henholdsvis Yuito Suzuki og Nicolai Vallys scoret to flotte mål til pausestilingen 2-1.

Noah Nartey startede på banen i en kamp, hvor Brøndby sad på anden halvleg og fortjent vandt kampen. Både Sebulonsen og Vallys brændte et par store chancer i løbet af de sidste 45 minutter.

På mandag tørner Brøndby sammen med ærkerivalerne fra F.C. København, når de mødes ved Atlantic Cup.

Chok i Brøndby: Belgisk nyindkøb udgår med skade