3F Superligaen

Vallys om Bundgaard: Kan sætte hinanden op til mål

Filip Bundgaard er netop skiftet til Brøndby på transfervinduets sidste dag, og det glæder holdkammeraten Nicolai Vallys, der spotter mål ude i fremtiden.

Brøndby IF handler ind i Randers FC, hvor man har hentet Filip Bundgaard.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det har været et godt transfervindue for Brøndby.

Klubben har formået at holde på sine største profiler, som cheftræner Jesper Sørensen hele tiden har ønsket, og så fik Carsten V. Jensen landet Filip Bundgaard fra Randers FC på Deadline Day.

Og det er et godt køb for Brøndby, slår topscorer Nicolai Vallys fast.

Med sine 10 mål på topscorerlisten ser Vallys frem til at både assistere og levere flere mål for Brøndby i samarbejde med Filip Bundgaard.

– Det er et godt køb. Han er virkelig dygtig og en af de spillere, man har lagt mærke til i Superligaen. Han er kun 19 år, og jeg glæder mig virkelig til at se ham i Brøndby og til træning, lyder det fra Vallys efter fredagens 2-1 sejr mod Real Salt Lake.

Chok i Brøndby: Belgisk nyindkøb udgår med skade

– Han er mere en dribler, end jeg er. Og mere en afslutter. Men jeg håber, at jeg kan sætte ham op til mål, og at han kan sætte mig op. Så vi kan indgå i relationer med mig og de andre fremme på banen. Han ligner en spiller, der gerne vil det.

Brøndby spiller mod F.C. København i morgen mandag til Atlantic Cup, hvor Filip Bundgaard kan få sin uofficielle debut for Brøndby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P