3F Superligaen

Thomasberg efter Molde-nederlag: Tillader for mange chancer

Thomas Thomasberg var alt i alt en tilfreds cheftræner efter FC Midtjyllands nederlag på 2-1 til Molde FK, men var ked af for mange chancer imod midtjydernes mål.

FC Midtjyllands cheftræner, Thomas Thomasberg, i Superliga-opgøret mod Hvidovre IF.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

FC Midtjylland tabte fredag til Molde FK med 2-1 ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal.

Nederlaget til det norske mandskab var midtjydernes andet nederlag i de fire træningskampe, som superligaklubben har spillet.

Og selvom det kun var en træningskamp mod Molde, så ærger nederlaget stadig FCMs cheftræner, Thomas Thomasberg.

– Vi er altid ærgerlige over at tabe fodboldkampe. Vi fik kæmpet os tilbage og fik udlignet, så derfor er det selvfølgelig lidt ærgerligt, at vi får indkasseret et mål til sidst.

– Jeg ved godt begge hold skifter rigtig meget til sidst, men derfor ville vi nu egentlig gerne have vundet, og så ellers godt have haft et uafgjort resultat.

– Det blev en kamp, som ikke var på verdens bedste bane, så det blev lidt mere fysisk undervejs, og det kunne især i starten have set bedre ud, end det gjorde. Men så synes jeg, at vi fik spist os mere ind i kampen. Så alt i alt en ganske fin testkamp, siger Thomas Thomasberg til campo.dk i Portugal.

Et af fokuspunkterne, når Superliga-mandskaberne er ude og spille de mange træningskampe inden turneringen starter igen, er at få spillerne i form efter vinterpausen.

Netop det forholdte Midtjylland-træneren sig også til efter træningskampen mod Molde.

– Den fysiske forfatning, den er vi jo stadig i gang med, men vi skal jo også snart til at i gang igen. Så derfor er der også lidt flere spillere, som fik lov til at gå lidt flere minutter, end de plejer.

– Der er stadig et par stykker, der lige mangler at skulle spille endnu. Vi har stadig en Cho, der er afsted. Så alt i alt synes jeg, at vi er et fint nok sted. Men jeg ville selvfølgelig gerne have haft dem endnu skarpere, også især i det defensive, for der synes jeg, at vi slapper lidt for meget af i for mange situationer og tillader en lille smule for mange chancer imod os i dag, afslutter FC Midtjyllands træner over for campo.dk.

FCMs Cho videre i Asian Cup: PL-stjerne sikrede sejren i forlænget spilletid

FC Midtjyllands næste kamp ved Atlantic Cup er mandag den 5. februar, hvor Ulvene fra Herning møder svenske IFK Göteborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P