Premier League

Efter rygter om exit: Van Dijk erklærer troskab til Liverpool

Liverpools anfører Virgil van Dijk har et særligt forhold til den nu afgående manager Jürgen Klopp, og mandag kom hollænderen i vælten, da der gik rygter om, at hollænderen vil følge med Klopp.

Van Dijk jubler ud til Liverpools fans
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er ikke en overdrivelse at skrive, at Jürgen Klopp er kommet ind under huden på de fleste sympatisører af Liverpool.

Således også anfører Virgil van Dijks, og mandag svirrede rygterne, at hollænderen vil forlade klubben sammen med Klopp til sommer.

Virgil van Dijk blev købt af Klopp og Liverpool i 2018, og siden da har hollænderen været en integrereret del af The Reds succes, som både har kastet mesterskabstitel og Champions League-trofæ af sig.

– Åbenlyst betyder manageren meget for mig. Jeg synes, det er helt normalt. Vi har arbejdet sammen i så mange år nu, opnået så mange ting sammen. Han er en af årsagerne til, at jeg ønskede at slutte mig til denne klub og blive en del af Liverpool-familien. Han gjorde mig til kaptajn. Der er så mange gode ting, vi har delt, og åbenlyst har jeg lært af ham, og jeg håber, at han også har lært af mig, udtaler Van Dijks ifølge klubbens hjemmeside.

Virgil van Dijk kom selv i vælten i mandags, da der gik forlydender om, at hollænderen var klar til at følge med Klopp ud ad døren til sommer. En storm i et glad vand, lyder det nu fra hollænderen.

– Først og fremmest blev jeg ret overrasket over, hvor breaking news, det var (i mandags, red.), fordi jeg følte, at det var blevet taget fuldstændig ud af sammenhæng.

Og anføreren slår da også fast, at det ikke skal handle om ham i disse dage. Her fuldstændig loyal overfor Liverpool, som onsdag aften møder Chelsea på hjemmebane.

– Bare for at være 100 procent klar, er jeg fuldt forpligtet til klubben, som manageren også sagde. Jeg elsker klubben. Jeg elsker fansene. Jeg elsker at spille hver eneste minut for klubben og iføre mig trøjen.

– Jeg kan sige mere, men jeg synes, det er ret tydeligt, og som jeg sagde, handler det ikke om mig. Det handler om at sikre, at vi opnår vores mål og drømme, og sikre at vi mod slutningen af sæsonen kan give manageren den afsked, han fortjener: den bedste nogensinde, slutter Van Dijk.

Liverpool og Chelsea tørner sammen klokken 21:15, og kampen kan ses på See og Viaplay.

Rodgers forstår Klopp: Man skal prøve det for at forstå det

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P