LaLiga

Medie: Barca får Greenwood-konkurrence fra LaLiga-rival

Mason Greenwood sættes i forbindelse med et skifte til selveste FC Barcelona, men nu har en anden spansk storklub muligvis overhalet catalanerne indenom i jagten på englænderen.

Mason Greenwood sættes i forbindelse med et skifte til Atletico Madrid.
Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mason Greenwood er godt i gang med at kickstarte en karriere, der i lang tid hang i en yderst tynd tråd.

Den engelske angriber skiftede i sommer til Getafe fra Manchester United, efter voldsanklagerne mod ham frafaldt.

Her har Greenwood imponeret i den seneste tid, efter en langsom start, og han har nu scoret tre mål og lagt op til yderligere fire i 14 LaLiga-kampe.

Senest imponerede han i kampen mod Atletico Madrid, hvor Civitas Metropolitano-klubben også fik øjnene op for Greenwoods kvaliteter.

Det sker kort efter, at FC Barcelona blev kædet sammen med den 22-årige United-lejesvend, hvor klubben angiveligt er klar til at give ham den ikoniske trøje med nummer 10 på ryggen.

Vildt rygte: Greenwood kan overtage ikonisk Messi-nummer i Barca

Atletico er dog hoppet foran i køen til en underskrift. Klubben har angiveligt allerede testet vandene hos Manchester United, hvor et bud i omegnen af 40 millioner euro skulle være nok til at overbevise De Røde Djævle. Det svarer til knap 300 millioner kroner.

Mason Greenwood har desuden scoret to mål for Getafe i Cope del Rey, da klubben vandt intet mindre end 0-12 over miniputklubben CF Tardiente tilbage i november.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P