Premier League

Medie: Arsenal vil forstærke tre positioner til januar

Arsenal er igen i denne sæson med i spillet om det engelske mesterskab. For at styrke sine chancer har klubben identificeret tre positioner, der skal forstærkes i det kommende transfervindue.

Mikel Artetas Arsenal er klar til at forstærke truppen til januar.
Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Julen er bag os, men snart venter en ny højtid – i hvert fald hvis man er fodboldfan.

Januartransfervinduet åbner på den anden side af nytår, og det er klubbernes mulighed for at forbedre sine chancer i diverse turneringer.

Det gælder ikke mindst Arsenal, der efter at have kæmpet med om det engelske mesterskab i sidste sæson igen ligger blandt topholdende i Premier League.

Ifølge mediet Football Insider har klubben identificeret tre positioner, som cheftræner Mikel Arteta ønsker at forstærke til den sidste halvdel af sæsonen.

Her ønsker spanieren at hente en ny midterforsvarer, midtbanespiller og angriber.

Arteta har tidligere udtalt, at han er åben for at hente nye spillere, da han mener at holdet er udsat på flere positioner grundet skader.

Arteta er åben for januartilgange: Vi er tyndt besat

William Saliba og brasilianske Gabriel har spillet det meste af tiden i midterforsvaret, og derfor vil man have en ekstra kvalitetsgardering ind i tilfælde af skader.

Det samme gør sig gældene på midten og i angrebet. Declan Rice har været i storform siden sit sommerskifte fra West Ham, men hans midtbanemakker Thomas Partey har siddet ude i længere tid med en skade.

I angrebet har Gabriel Jesus desuden været skadet ad flere omgange.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P