Premier League

Arteta er åben for januartilgange: Vi er tyndt besat

Mikel Arteta er klar til at dykke ned i transfermarkedet, hvis truppen fortsætter med at se udsat ud, som den har gjort i de seneste uger.

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Brighton & Hove Albion - Emirates Stadium, London, Britain - December 17, 2023 Arsenal manager Mikel Arteta reacts REUTERS/Dylan Martinez NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION.NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

Der kan meget vel blive travlt på direktionsgangene i Arsenal i løbet af januar.

I hvert fald afviser klubbens træner, Mikel Arteta, ikke, at det kan blive nødvendigt at købe nye spillere, når transfervinduet åbner.

Spanieren er uden fem førsteholdsspillere til klubbens kamp mod West Ham torsdag aften, da Fábio Vieira, Thomas Partey, Jurriën Timber og Takehiro Tomiyasu alle er skadet, imens Kai Havertz har karantæne.

På pressemødet forud for opgøret erkendte Arteta ifølge The Guardian, at holdet er tyndt besat på flere pladser.

– I øjeblikket er det virkelig svært. Vi er virkelig tyndt besat. Vi har pladser, der har været udsatte i de sidste seks uger, og forhåbentlig får vi spillere tilbage, men i hvilken form og hvornår?

Han forklarer, at klubben er klar, hvis den rigtige spiller tilbyder sig på markedet.

Klopp roser Arsenal: Bedre end sidste sæson

– Det er et meget, meget svært marked, som skifter meget hurtigt og er meget uforudsigeligt, og man skal være forberedt. Vi kommer til at være forberedte, og vi vil forsøge at træffe de rette beslutninger.

– Hvis der er noget, som vi kan gøre for at forbedre truppen opstår, og som vi ikke kan gøre med de spillere, vi har, så er vi altid åbne for at gøre det, fordi vi vil være stærkere, siger Arsenal-træneren.

Kampen mod West Ham spilles klokken 21.15. Kampen vises på See og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P