NordicBet Ligaen

Sønderjyske forlænger med assistenttræner Simon Poulsen

I Sønderjyske har de onsdag forlænger kontrakten med assistenttræner Simon Poulsen.

Sønderjyske forlænger med Simon Poulsen som assistenttræner.
Foto: Sønderjyske

Han er en af deres egne, og nu er fremtiden på plads.

Simon Poulsen har haft flere roller i Sønderjyske, efter han i januar 2019 lagde støvlerne på hylden.

Nu har Thomas Nørgaards assistent forlænget sin kontrakt med NordicBet Liga-klubben fra Haderslev til sommeren 2026.

– Jeg er meget glad for at være i Sønderjyske Fodbold, og det er med glæde og stolthed, at jeg nu har forlænget min aftale med klubben. Jeg har snart været træner i fem år, og jeg har været igennem nogle meget lærerige år i klubben, og jeg føler også, at jeg har fået en god erfaring, der gør, at jeg i højere grad kan være med til at udvikle vores spillere og holdet.

– Jeg nyder at være i klubben, og jeg sætter stor pris på det stærke samarbejde, vi har i trænerteamet. Vi er i gang med et utroligt spændende projekt, og klubben er atter på rette kurs, så jeg ser med glæde og forventning frem mod de kommende oplevelser og udfordringer med Sønderjyske Fodbold, siger Simon Poulsen.

Den tidligere landsholdsback gik direkte fra en tilværelse som professionel spiller til træner i januar 2019, og siden har han været assistent under Glen Riddersholm, Michael Boris, Henrik Hansen og senest altså Thomas Nørgaard.

Sønderjyske forlænger med ung svensker

I efteråret 2021 fik Poulsen selv midlertidigt overrakt tøjlerne i den sønderjyske klub, som han selv nåede at repræsentere af to omgange.

– Vi er meget glade for, at vi også har en aftale med Simon Poulsen for de kommende sæsoner. Først og fremmest er han en meget dygtig og utroligt vellidt træner, men han er også en kulturbærer, som er en fantastisk repræsentant for klubben og hele Sønderjylland.

Følg Campo på Facebook

– Simon Poulsen har udviklet sig godt som træner, siden han indstillede sin aktive karriere, og hans rolle er kun blevet større og større. Transitionen har altid stået hans hjerte særligt nær, men han har også et stort ansvar omkring den individuelle træning og vores standardsituationer. Han har desuden en kæmpe andel i den sprudlende offensiv, som vi har nydt godt af i efteråret. Han indgår i et stærkt trænerteam, hvor han både har fået – og har taget – masser af ansvar, og vi glæder os over, at vi også råder over hans store kompetencer i de kommende sæsoner, siger sportschef Casper Daather om forlængelsen.

Simon Poulsen har sideløbende med sin trænerkarriere uddannet sig i UEFA-regi, og i sommer opnåede han den højest mulige træneruddannelse – UEFA PRO-licens.

Simon Poulsen spillede 31 a-landskampe for Danmark, mens han undervejs i sin aktive karriere nåede at repræsentere klubber som FC Midtjylland, AZ, Sampdoria, PSV og så altså Sønderjyske.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P