NordicBet Ligaen

Officielt: AaB henter profil hos konkurrenter

AaB henter engelske Jubril Adedeji på en fri transfer. Det oplyser den nordjyske klub i en pressemeddelelse torsdag morgen.

AaB han ansat Michael Tuxen Boll som ny administrerende direktør.

Tirsdag var det Daniel Ask. Torsdag præsenterer AaB igen en ny transfer.

Klubben har netop offentliggjort, at engelske Jubril Adedeji skifter til NordicBet Ligaens førerhold ved årsskiftet.

23-årige Adedeji kommer til fra HB Køge, hvor offensivspilleren nåede 116 officielle kampe for det sjællandske mandskab. De næste tre og et halvt år skiftes bopælen til Nordjylland, og det vækker stor begejstring i AaB.

– Ligesom det var tilfældet med Daniel Ask, så har der været flere attraktive muligheder for Jubril Adedeji at vælge imellem, og vi er glade for, at det er vores projekt, han har fundet mest interessant, udtaler Ole Jan Kappmeier, sportsdirektør i AaB.

Adedeji kom igennem systemet i engelske Watford FC, og sportsdirektøren fortæller, at Adedeji kan dække alle pladser i offensiven, men at venstreside er favoritten.

– Den foretrukne position for Adedeji er i venstre angrebsside, hvorfra han kan udfordre begge veje, og især nyder han at gå ind i banen og true med sin højrefod ved enten at kreere chancer eller ved selv at afslutte, og vi ser meget frem til, at han fra 1. januar er vores spiller, slutter sportsdirektøren.

Adedeji tildeles trøje nummer syv i Aalborg.

Et år for udløb: AaB ophæver med midterforsvarer

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P