Premier League

Landsholdslegende opfordrer Southgate til at udtage Newcastle-komet: Han er fremtidens mand

Flere Newcastle-spillere har i de seneste uger imponeret for det skadesplagede tophold. Det gælder især Tino Livramento, der har spillet en hovedrolle i de to seneste kampe mod Paris Saint-Germain og Manchester United.

Flere Newcastle-spillere har imponeret i Premier League inklusive Tino Livramento.
Foto: Andy Buchanan/AFP/Ritzau Scanpix

Newcastle har været hårdt ramt af skader i sæsonen.

De manglende profiler er dog ikke noget, der har afspejlet sig i spillet på banen, hvor de resterende spillere har rykket sammen i bussen og leveret varen.

Det har samtidig givet andre spillere muligheden for at imponere. Den chance må man sige, at Tino Livramento har grebet, og senest imponerede han i sejren mod Manchester United.

Også i Champions League-kampen mod Paris Saint-Germain viste den lynhurtige højre- og venstreback sin kvalitet, og det har fået den engelske legende Gary Lineker til at spærre øjnene op:

– Han ser ud til at være en meget, meget talentfuld spiller; utroligt hurtig og med en god motor til at komme frem og tilbage, siger han ifølge Sportbible.

Den 21-årige englænder har endnu ikke fået seniordebut for landsholdet, og da han også har mulighed for at optræde for Skotland og Portugal, da hans er skotsk og faren er portugisisk.

Medie: Newcastle i frækt indkøb – vil hente de Gea

Derfor mener Lineker også, at Englands landstræner hurtigst muligt bør give den tidligere Southampton-spiller debut, så han bliver landsholdslåst:

– Jeg synes, at Gareth Southgate bør ringe til ham. Der er ingen kampe i et stykke tid, men han bør gøre det. Han spiller godt på begge sider. Jeg ved, at vi er godt besat på højre side, men han er helt sikkert en spiller til fremtiden.

Livramento har optrådt på alle engelske landshold fra U15 til U21. I indeværende sæson har han spillet 12 kampe i alle turneringer for Newcastle. Kun fire af dem har været fra start indtil nu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P