Premier League

Medie: Newcastle i frækt indkøb – vil hente de Gea

Søndag måtte Newcastle udskifte sin førstemålmand Nick Pope med en skade. Ifølge Daily Mail overvejer klubben en række muligheder herunder at hente den kontraktfrie David de Gea, mens de venter på resultaterne af Nick Popes skadesundersøgelser.

Nick Pope måtte søndag forlade banen for Newcastle i Premier League, og det har ifølge engelsk avis fået klubben til at overveje at hente David de Gea
Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Nick Pope står over for en længere pause på omkring fire måneder efter endnu en skulderskade.

Det skriver engelske Daily Mail.

Newcastles førstemålmand udgik lørdag aften med en skulderskade i klubbens sejr på 1-0 over Manchester United, og han har tidligere været fraværende i fem måneder med en lignende skade i skulderen.

Men Newcastle krydser fingre for en kortere periode denne gang, og så er de iøvrigt igang med at liste en tidligere Manchester United målmand til St James Park.

Ifølge Daily Mail er Newcastle nemlig i gang med at se på de Gea som en mulig erstatning for Pope, idet spanieren er frit tilgængelig. David de Geas erfaring sammenholdt med en transfersum på 0,- kroner gør ham attraktiv for Eddie Howe og Newcastle.

FCMs Oliver Sørensen er skadet – her er comeback-datoen

Skaden vil utvivlsomt påvirke Newcastle i såvel Premier League som Champions League, og Popes chancer for at komme med i Englands EM-trup næste sommer har også lidt et knæk.

Martin Dubravka vil indtil videre overtage målmandsposten i Newcastle.

David de Gea har ikke spillet for nogen klubber, siden han forlod Manchester United i sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P