3F Superligaen

Duelund havde tilbud fra belgisk storklub inden Kyiv-skifte: FCM samarbejdede ikke

Mikkel Duelund skiftede i sommeren 2018 fra FC Midtjylland til ukrainske Dynamo Kyiv. Historien kunne dog let have været en anden, hvis FCM ikke havde stået i vejen for et skifte.

Mikkel Duelund havde et tilbud fra Club Brügge, inden han skiftede til Dynamo Kyiv fra FC Midtjylland.
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Mikkel Duelund flyttede i slutningen af august 2018 fra Herning til Kyiv.

Det var lykkedes den ukrainske hovedstadsklub af samme navn, Dynamo Kyiv, at overtale FC Midtjylland til at lade det ombejlede talent skifte klub.

I programmet offside afslører hovedpersonen dog, at det i samme den belgiske storklub Club Brügge havde sendt flere bud afsted for at hente Duelund. Belgierne kunne dog ikke matche Kyiv økonomisk.

– Det var ikke sådan, at jeg bare valgte Kyiv. Der var nogle forhandlinger frem og tilbage, og jeg kunne sagtens have endt et andet sted, siger 26-årige Mikkel Duelund, som i dag spiller i AGF.

Han afslører, at det særligt var én person, der viste sig at være tung at danse med i løbet af forhandlingerne:

– Vi havde en sportsdirektør i FC Midtjylland, som ikke samarbejdede super meget med mig og min agent, så det endte med at være lidt et stress-skifte (til Dynamo Kyiv, red.).

På daværende tidspunkt var det den nuværende sportschef, Svend Graversen, der sad på posten. Der har han siddet siden den 28. september 2017.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P