Dansk Fodbold

Daramy er med U21, men Kasper Hjulmand lurer i kulissen: Det er et vilkår

Mohamed Daramy står lige nu til at skulle tørne ud for det danske U21-landshold i den kommende landskampspause - det er dog langt fra sikkert, at det ikke når at ændre sig.

Mohamed Daramy skal i første omgang spille for U21-landsholdet - men A-landsholdet er langt fra afskrevet.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Da Kasper Hjulmand tirsdag læste 22 navne op, var Mohamed Daramy ikke iblandt.

Der var han til gengæld dagen efter, da Steffen Højer udtog det danske U21-landshold.

Det kan dog sagtens nå at ændre sig, inden de danske spillere skal i aktion i næste uge.

Kasper Hjulmand sagde tirsdag, at han ville udtage op til tre spillere mere til A-landsholdet. Her nævnte han også, at han nok var på jagt efter en kantspiller som den ene – og det kunne enten være Mohamed Daramy eller Jesper Lindstrøm.

Samtidig har Robert Skov torsdag meldt afbud med en skade, og der er derfor endnu en ledig plads hos Kasper Hjulmand.

Som det ser ud lige nu, så er den danske Reims-kantspiller dog en del af truppen på U21-landsholdet, hvilket glæder Steffen Højer.

– Jeg vil sige, at det er egentlig, som det altid er. Det er fantastisk at have ‘Mo’ med igen på U21. Også fordi, at noget af det, vi har haft problemer med, er når modstanderen har stået lavt og tvunget os til at skulle åbne dem op. Der er sådan en spiller som ‘Mo’, der kan noget på egen hånd én-mod-én, sindssyg vigtig.

– Men jeg har det jo sådan, at selvom det kunne være virkelig fedt at få Mo med, så klapper jeg altid i mine hænder, når der er en spiller, som kommer med på A-landsholdet. Det er faktisk noget af det vigtigste for det her U21-landshold.

– Det er bare et vilkår. Hvis der er skader på A-holdet, eller hvis Kasper tager nogle ekstra spillere med, så er det jo klart, at vi fungerer som et slags “andethold”, hvor vi afgiver vores spillere. Så er det op til os at finde nogle nye og dygtige spillere, siger U21-landstræneren til campo.dk.

Maurits Kjærgaard vil skifte klub: Er på listen i mange klubber – og koster mange penge

Mohamed Daramy var med A-landsholdet ved seneste samling.

Det danske U21-landshold spiller to kampe i denne kommende tid. Først venter en testkamp mod Marokkos OL-hold, inden morgendagens danske stjerner spiller mandag den 20. november ude mod Wales i EM-kvalifikationen.

A-landsholdet møder Slovenien i Parken fredag den 17. november og kan med tre point sikre sig puljesejren og EM-billetten. Bliver det ikke til en sejr skal det afgørende slag stå tre dage senere i Nordirland.

Du kan se hele den danske U21-landsholdstrup HER.

Du kan se A-landsholdstruppen HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P