2 min læsningMedie: Barcelona har allerede planlagt sommertransfervinduet i 2024

FC Barcelonas stramme økonomi har gjort det vanskeligt for klubben på transfermarkedet. Alligevel er det lykkedes at forstærke holdet i de seneste transfervinduer og næste sommer bliver ingen undtagelse.

2 min læsning
FC Barcelona er klar til at opruste næste sommer.
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En presset økonomi har ikke holdt FC Barcelona tilbage på transfermarkedet.

Klubben har været aldeles aktiv på handelsfronten, og i seneste vindue lykkedes det at hente både Joao Felix og Joao Cancelo på lejeaftaler.

Derudover skrev klubben også under på en handel med den unge brasilianer Vitor Roque, der kommer til i januar. Ifølge Mundo Deportivo bliver han den eneste tilgang i vinteren, men til gengæld kommer der mere gang i den til næste sommer.

Her har Barca identificeret tre positioner, der skal forstærkes. Det gælder de to backpladser og den defensive midtbane, hvor Orio Romeu blev hentet ind som en midlertidig løsning i sommer.

På højrebacken er det planen at hente Joao Cancelo på en permanent aftale fra Manchester City, også selvom handlen kan løbe op i omkring 20 millioner euro. Derudover kommer Sergino Dest også tilbage fra et lejeophold i PSV, hvor han skal agere backup, eftersom Sergi Roberto ikke forventes at forlænge sin kontrakt, der udløber efter sæsonen.

I den anden side er Alejandro Balde det klare førstevalg, imens reserven Marcos Alonso også forventes at forlade klubben ved kontraktudløb. Her skal 19-årige Alex Valle tage over, efter spanieren har imponeret på lejeophold i Levante.

Medie: Barça lurer på disse fem midtbanespillere – hvem skal løfte arven?

På midten er det store transfermål Bayern Münchens tyske landsholdspiller Joshua Kimmich. Viser han sig dog at være for dyr, har Barcelona også øjne på den 18-årige Antwerpen-spiller Arthur Vermeeren og den 29-årige argentiner Guido Rodriguez, der til daglig spiller i Real Betis.

Slutteligt ønsker man også at gøre Joao Felix’ aftale permanent. Det afhænger dog af Atletico Madrid, der ifølge mediet kræver 80 millioner euro for portugiseren.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P