2 min læsningPokaloverblik: Sådan gik det i aftenens pokalopgør

Målfest og overraskende pokal-exit. Der var godt gang i Oddset Pokalen tirsdag aften. Få overblikket på aftenens opgør her.

2 min læsning
Torsdag aften var der lodtrækning i Pokalen. Se hvem der møder hinanden i fjerde runde af Oddset Pokalen her.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Første spilledag i tredje runde af Oddset Pokalen løb af stablen tirsdag aften.

Her var flere nævneværdige klubber i spil – heriblandt de to Superliga-mandskaber fra Lyngby BK og Vejle samt sidste års pokalfinalister fra AaB.

Det var dog ikke alle forhåndsfavoritterne i dagens opgør, der sikrede sig en billet videre til næste spillerunde i turneringen. Få det fulde overblik på alle aftenens Oddset Pokalen-opgør herunder.

TST Fodbold mod Vejle (0-7)

Vejle var storfavorit til aftenens opgør mod TST Fodbold, som til dagligt gør sig i Jyllandsserien. Og det levede de rød- og hvidklædte op til favoritværdigheden. Kampen endte 7-0 til Vejle. Læs mere om opgøret her.

HB Køge mod Lyngby BK (2-4 efter forlænget)

Anderledes svært blev det for Lyngby BK, der tirsdag aften gæstede HB Køge. De to klubber spillede uafgjort, 2-2, i ordinær spilletid og måtte derfor ud i 30 minutters ekstra spilletid. Her endte Lyngby dog med at trække det længste strå og vinde 4-2. Læs mere om opgøret her.

AaB mod FC Fredericia (2-3)

Aftenens helt store pokaloverraskelse kom på Aalborg Portland Park, hvor sidste års pokalfinalist fra AaB tog imod FC Fredericia. Tredje runde af Oddset Pokalen blev nemlig sidste stop for AaB i turneringen, da nordjyderne blev besejret med 3-2. Læs mere om opgøret her.

Medie: Til sommer er slut – landsholdsdansker skal finde ny klub til sommer

Vanløse mod Ishøj (1-3 efter forlænget)

De to 3. Divisions-mandskaber Vanløse og Ishøj IF stod ligeledes over for hinanden tirsdag aften. Her var Vanløse små favoritter, men efter 90 minutters spil var alt helt lige, 1-1. Derfor blev der lagt 30 minutters spil til, og her endte det med en Ishøj-sejr på 3-1.

FA 2000 mod AB (2-3 efter forlænget)

Der blev spået et tæt opgør, da FA 2000 hjemme tog imod AB i Oddset Pokalen. Begge hold gør sig til dagligt i 2. Division, hvor begge ligeledes placerer sig i midten af tabellen. Det blev dog gæsterne fra AB, der tog sejren på 3-2 efter forlænget spilletid – og det til trods for at FA 2000 var foran med 2-0 dommerens 73. spilleminut.

Både onsdag og torsdag er der ligeledes Oddset Pokal-kampe på menuen. Få overblikket på, hvilke kampe du kan følge live i TV’et her.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P