1 min læsningMedie: Til sommer er det slut – landsholdsdansker skal finde ny klub

Den danske landsholdsspiller er blevet enig med klubben om, at parterne skilles på god fod til sommer.

1 min læsning
Andreas Skov Olsen er færdig i Club Brügge til sommer.
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Til sommer er det slut.

Sådan lyder aftalen angiveligt mellem danske Andreas Skov Olsen og den belgiske klub Club Brügge.

Ifølge Het Nieuwsblad er parterne er blevet enige om, at Skov Olsen fortsætter i klubben sæsonen ud, hvorefter danskeren aktivt skal forsøge at finde en ny arbejdsgiver.

Allerede denne sommer skulle Andreas Skov Olsen have været på tale i andre store europæiske klubber. Parterne blev på daværende tidspunkt enige om, at fortsætte samarbejdet en enkelt sæson endnu.

Aftalen blev dog kun indgået med lovning på, at Andreas Skov Olsen frit kunne se sig om efter en ny arbejdsgiver i sommeren 2024 – naturligvis kun hvis de givne klubber lever op til Club Brügges ønskede pris.

Det berettes, at flere klubber var på jagt efter Skov Olsen denne sommer, og der skulle også have været konkrete bud på bordet, som skulle lyde på omkring 15 millioner euro – svarende til omkring 112 millioner kroner.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Siden januar 2022 har Skov Olsen tørnet ud for den belgiske storklub. Her er det blevet til 60 kampe med 23 mål og 19 assists til følge.

Andreas Skov Olsen er i skrivende stund fortsat på kontrakt i den belgiske klub frem til sommeren 2026, men det tyder altså på, at opholdet slutter to år før.

Medie: Tiden er inde – Kasper Hjulmand vil give landsholdsdebut til ung udenlandsdansker

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P