1 min læsningPokaloverraskelse: FC Fredericia sender AaB ud i pokalmørket

FC Fredericia overraskede tirsdag aften og sendte den seneste sæsons pokalfinalister fra AaB ud af Oddset Pokalen i en målrig affære.

1 min læsning
FC Fredericia slår AaB ud af Oddset Pokalen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der var gang i den fra start tirsdag aften, da AaB tog imod FC Fredericia på Aalborg Portland Park i tredje runde af Oddset Pokalen.

AaB var forhåndsfavorit til opgøret, selvom de to hold begge kæmper med, der hvor det er allersjovest i NordicBet Ligaen. Og derfor var det da også en overraskelse, da FC Fredericia kunne trække sig sejrrigt ud af aftenens møde.

I en målrig affære var det FC Fredericia, der åbnede ballet med en scoring af Emilio Simonsen midt i første halvleg. Flere mål kom der ikke i første halvleg, men det skulle der blive ændret på efter pausen.

Allerede efter to minutters spil efter pauseteen fik svenske Melker Widell bragt balance i regnskabet og udlignet til 1-1. Det gav AaB’erne fornyet tro på tingene og det kunne også mærkes på lægterne på Aalborg Portland Park.

Derfor var det da også en spand koldt vand, der blev smidt i hovedet på AaB’erne, da FC Fredericias Tobias Bach bankede bolden op i krogen efter 66 minutters spil til 2-1 til FC Fredericia.

Håbet vendte dog tilbage for AaB, da Diego Caballo 10 minutter før tid fik udlignet til 2-2. Men FC Fredericia ville det anderledes. Blot tre minutter efter sendte Adam Jakobsen 3-2-målet i kassen for FC Fredericia, hvilket også blev kampens resultat.

AaB er således ude af denne sæsons udgave af Oddset Pokalen, mens FC Fredericia fortsætter ind i turneringens næste spillerunde.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P