2 min læsningPæne tal i AGF: Forventer endnu bedre regnskab næste år

AGF har torsdag præsenteret årsrapporten for det seneste år, og selvom det ser flot ud, så er forventningerne til næste år endnu bedre.

2 min læsning
AGF er videre til kvartfinalerne i Pokalen.

Det kører ganske godt i AGF – ikke kun sportsligt.

Forrige sæsons bronzemedaljer er nemlig ikke det eneste, der er værd at fejre i AGF.

Også Aarhus-klubbens økonomi må siges at levere på et flot niveau.

AGF har således torsdag delt koncernens årsrapport for perioden 1. juli 2022 til 30. juni 2023, efter den er blevet godkendt af bestyrelsen.

Her fremgår det, at AGF for femte år i streg har et overskud på et tocifret millionbeløb – denne gang på 15 millioner kroner før skat.

Bestyrelsesformand i AGF, Lars Fournais, peger på bronzemedaljerne, rekordmange tilskuere, sponsoromsætning og transferindtægter som årsagerne bag overskuddet.

Blandt andre blev Albert Grønbæk solgt til et dengang rekordstort beløb i august 2022.

Også AGF’s administrerende direktør, Jacob Nielsen, stemmer i og glæder sig over økonomien i klubben.

– Vi har en stærk økonomi, der dels giver os musklerne til at foretage de nødvendige strategiske investeringer, dels polstrer os fornuftigt til den kommende tid, hvor vi står foran en række ekstraordinære omkostninger både i forbindelse med opførelsen af akademiet på Fredensvang, etablering af et midlertidigt stadion, hvor vi skal spille i halvandet år, og ved indflytningen på det nye stadion.

– Det er ambitiøse projekter, der vil skabe afgørende forudsætninger for, at vi kan udbygge vores forretningsområder til det fulde potentiale. Men vi må ikke glemme, at der venter os store udfordringer i de kommende år, og det er altafgørende, at alle i og omkring AGF fortsat holder det rette fokus, trækker i samme retning og arbejder hårdt for at få det optimale ud af de givne rammer, siger AGF-direktøren.

AGF-målmand efter rødt kort: Troede kun det gav gult kort

Det er dog langt fra ‘kun’ nu og her, at det ser godt ud i AGF’s økonomiafdeling.

Af selskabsmeddelelsen fremgår det nemlig også, at forventningerne til næste årsregnskab må siges at være særdeles positive.

Det forventes således, at man for regnskabsåret 2023/24 ender på et positivt resultat før skat på mellem 65 og 80 millioner kroner.

Her kan de rekordstore salg af Yann Bisseck, Adam Daghim og Thomas ‘TK’ Kristensen formentlig notere sig for en stor del af æren for de forventninger, eftersom alle er blevet solgt i det nye regnskabsår.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P