1 min læsningOfficielt: AGF sælger stopper til Serie A-klub

Der har været rygter om et muligt klubskifte, og nu står det så klart at rygterne har talt sandt. Thomas 'TK' Kristensen er fortid i AGF.

1 min læsning
Thomas Kristensen skifter AGF ud med Udinese
Foto: Udinese Clacio

Millionerne vælter ind i AGF.

Først kunne AGF sælge Yann Bisseck til et rekordbeløb til Inter, og nu sælger aarhusianerne endnu en stopper, til hvad der skulle være et stort millionbeløb.

Således er det netop blevet officielt, at AGF nu siger farvel til den 21-årige stopper, Thomas ‘TK’ Kristensen, som skifter til den italienske Serie A-klub, Udinese. Her får han en kontrakt, der løber til 2028.

TK har de seneste dage været heftigt rygtet til netop Udinese på en aftale, der ifølge B.T. skulle sende fem millioner euro – cirka 37,5 millioner kroner – i AGF’s retning.

Dertil kommer yderligere tre millioner euro i realistiske bonusser – svarende til i omegnen af 22,5 millioner kroner.

Thomas Kristensen har været en del af en række af AGF’s ungdomshold og er et resultat af AGF’s eget ungdomsarbejde. I en alder af 19,5 år fik TK sin debut for klubbens førstehold.

Sportsdirektør i AGF, Stig Inge Bjørnebye udtaler til AGFs hjemmeside, at det er med blandede følelser, at Thomas ‘TK’ Kristensen sendes afsted:

– Vi græder med det ene øje, fordi vi gerne havde beholdt TK. Men samtidig smiler vi med det andet og er stolte over, at vi igen har sat en milepæl for en transfer af en af vores egne spillere, der har været hos os siden han var 10 år.

Thomas ‘TK’ Kristensen nåede at spille 46 kampe for AGFs førstehold.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P