1 min læsningThomasberg efter Viborg-remis: Det er vi jo selvfølgelig træt af

Thomas Thomasberg var efter det uafgjorte resultat mod Viborg FF ærgerlig over, at FC Midtjylland ikke løb med alle tre point.

1 min læsning
Thomas Thomasberg på sidelinjen i kampen mellem Viborg FF og FC Midtjylland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

FC Midtjylland gik for fjerde kamp i træk fra banen i Superligaen uden en sejr, da midtjyderne spille 2-2 mod Viborg FF på udebane.

Efter kampen blev FCM’s cheftræner, Thomas Thomasberg, spurgt ind til, om midtjyderne var ærgerlige over at lukke mål ind så hurtigt efter at være kommet foran to gange.

– Når man er foran to gange i kampen, også så sent i den, så det er vi jo selvfølgelig træt af, det er jo point, vi godt kunne have brug for. Der skulle selvfølgelig gerne, når vi kommer lidt længere hen og rammer relationerne endnu bedre, så skulle der gerne være større forskel, end der er i dag.

– Hvis jeg kan prøve at være objektiv, så er det en ganske lige kamp, der nok er fair nok, der ender uafgjort. Jeg er selvfølgelig ærgerlig, når vi har været foran to gange, og har også nogle tilløb og nogle chancer, som måske havde gjort, at hvis vi havde været lidt skarpere og lidt mere effektive, så havde vi også fået en sejr, siger Thomasberg til TV3 Sport.

Du kan se hele interviewet med Thomas Thomasberg øverst i artiklen.

FC Midtjylland møder i deres næste Superliga-kamp OB hjemme på MCH Arena, hvor ulvene endnu engang skal forsøge at få vendt den dårlige sæsonstart.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P