2 min læsningThomas Frank glæder sig over tilbagevendt angriber: Det giver helt sikkert et løft

Ivan Toney må snart træne med i Brentford igen, efter han fik en lang karantæne for at overtræde FA's bettingregler. Det glæder hans træner, Thomas Frank, der ser stor værdi i at have ham med i træningen.

2 min læsning
Thomas Frank er meget glad for, at Ivan Toney snart må træne med i Brentford igen.
Foto: Ian Walton/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford-stjernen Ivan Toney er lagt på is efter flere brud på det engelske fodboldforbunds bettingreglement.

Formidlende omstændigheder gjorde dog, at han fik sit nedsat sin oprindelige straf. Derfor er han nu klar til at vende tilbage til træningsbanen på mandag.

Det glæder Brentford-manageren, Thomas Frank, der mener, at den engelske bomber stadig kan bidrage med meget, selvom det ikke er mål i Premier League:

– Jeg tror, at det for os er meget godt at have ham tilbage. Han er en meget god spiller, men mere vigtigt en god person at have omkring gruppen. Han træner hårdt, han er meget positiv, han bringer meget energi, siger danskeren på et pressemøde, som Sky Sports dækkede.

– Og så er jeg er også rimeligt sikker på, at han også er meget glad for at få lov til at spille fodbold og at være omkring sine kammerater, som han elsker at være omkring.

– Der er ingen tvivl om, at det vil give os et løft. Selvfølgelig ville vi foretrække at have ham på holdet. Det er ikke muligt, men at have ham i klubben hver dag er helt sikkert positivt.

Pochettino jagter to angribere i Premier League – vil have målfarlig Brentford-profil

Selvom Ivan Toney snart er tilbage i træning, går der et stykke tid, inden han igen må spille kamp.

Hans karantæne varer nemlig helt indtil den 16. januar 2024. Det gør ham spilleberettiget til udebanekampen mod Tottenham den 30. januar, som er den første Premier League-kamp, klubben spiller, efter hans karantæne er slut.

Ivan Toney nåede at spille 33 Premier League kampe i sidste sæson. Her scorede han hele 20 mål for danskerklubben. Se eller gense dem alle herunder:

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P