2 min læsningCity-flop med helt forfærdelig statistik siden skifte: Lige så mange City-kampe som landskampe

Kigger man på titlerne kunne tiden i Manchester City ikke være gået meget bedre, men spilleminutterne fortæller en helt anden historie.

2 min læsning
Kalvin Phillips har fået ligeså mange starter for Manchester City som for England siden sit skifte fra Leeds United.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

599 minutters fodbold – eller lidt over 27 minutter per kamp.

Det er, hvad det er blevet til for engelske Kalvin Phillips, siden han i sommeren 2022 skiftede fra Leeds United til Manchester City for 373 millioner kroner.

Som kæmpe Premier League-profil i Leeds var der store forventninger til midtbanespillerens store skifte til Manchester City, for hvad kunne Pep Guardiola dog ikke få ud af det store potentiale?

Svaret vil mange nok sige ikke kan konkluderes endnu, men sikkert og fast er det i hvert fald, at det ikke er gået som håbet for den engelske landsholdsspiller i Manchester City.

Tirsdag startede Kalvin Phillips så for det engelske landshold, da The Three Lions slog Skotland med 3-1, og det udløste udover en sejr også en spøjs, men også bemærkelsesværdig statistik for den 27-årige defensive midtbanespiller.

Pladsen i startelleveren for det engelske landshold var nemlig ifølge statistiksitet Opta hans fjerde, siden han spillede sin sidste kamp for Leeds United i 2022.

Og i den periode har han spillet nøjagtig ligeså mange, nemlig fire, fra start i Manchester City i samme periode.

Medie: City-stjerne kommer dårlig Barca-økonomi i møde – kan hentes til spotpris

Phillips har i nogen perioder – hovedsageligt i hans tidligste periode i City været ramt af skader, men har ifølge Transfermarkt været fysisk klar til at spille siden midten af december sidste år.

På trods af de få minutters spilletid, kan han dog stadig bryste dig af at have været med til at vinde The Treble med et historisk Manchester City-hold i 2022/23-sæsonen.

I indeværende sæson har Phillips været på banen en enkelt gang, da han senest blev skiftet ind til de sidste seks minutter i sejren mod Fulham.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P