1 min læsningMedie: Ingen forhandlinger om Kjær-forlængelse

Den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, spiller til dagligt i AC Milan, men det er ikke sikkert, at danskeren får forlænget sin kontrakt.

1 min læsning
Simon Kjær i AC Milan og for landsholdet
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

126 landskampe.

Det er det antal af landskampe, Simon Kjær kan skrive på CV’et efter at have været en del af landsholdet siden 2009.

Han har samtidig været en del af AC Milan siden 2020, hvor det er blevet til et enkelt italiensk mesterskab og en Champions League-semifinale. Men det er ikke sikkert, at danskeren får forlænget sin aftale i Milano-klubben.

Ifølge Tipsbladet er der nemlig ingen snak i det italienske om, at Simon Kjær skal have forlænget sin aftale med AC Milan, der står til at udløbe til sommeren 2024.

Det er blot blevet til 15 minutters spilletid for AC Milan i denne sæson, der har spillet tre kampe i Serie A. Senest det blev til spilletid var i storsejren over Torino.

Det vil dog formentligt blive til mere spilletid i løbet af sæsonen, da AC Milan både har Serie A, den italienske pokalturnering og Champions League-fodbold på programmet.

Simon Kjær har inden tiden i Milano spillet i et væld af klubber. Listen af klubber er lang og lyder som følger:

FC Midtjylland, Palermo, AS Roma, Wolfsburg, Lille, Fernerbahce, Sevilla, Atalanta og nuværende AC Milan.

Kasper Hjulmand har udtaget landsholdet: Delaney er tilbage

Den danske landsholdsanfører er i disse dage samlet med det danske landshold, hvor der venter to EM-kvalifikationskampe mod San Marino og Finland. Du kan se begge kampe TV2, og du kan få det fulde overblik over alle de kommende landskampe HER.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P