Giroud var i hopla, og Simon Kjær blev skiftet ind, da AC Milan rullede over Torino

Olivier Giroud kom på tavlen to gange, da han og AC Milan slog Torino med 4-1 i Serie A lørdag aften.

Olivier Giroud scorede to mål for AC Milan mod Torino.

AC Milan fører Serie A.

I hvert fald for en stund efter Milano-klubben uden de store problemer sejrede mod Torino lørdag aften.

Dermed har Simon Kjær og co. vundet begge deres første kampe i den nye sæson og fører ligaen med en bedre målscorer end Verona.

Selvom det primært var andre offensive stjerner, der funklede på San Siro lørdag, så var det Christian Pulisic, der i flot samarbejde med sin tidligere Chelsea-kompagnon Ruben Loftus-Cheek åbnede ballet efter 33 minutters spil.

Herefter fik Torino faktisk udlignet, inden Olivier Giroud scorede et straffespark efterfulgt af en helt vidunderlig scoring af Theo Hernandez, der kombinerede sig flot igennem med Rafael Leao i venstresiden.

Herefter fik Giroud igen muligheden fra 11 meter og eksekverede igen køligt fra pletten, så han nu står noteret for tre scoringer i de første to Serie A-kampe for sæsonen.

Medie: FCK sender ung angriber til AC Milan

Simon Kjær startede på bænken for milaneserne, men kom dog ind og fik de sidste 11 minutter i midterforsvaret, da kampen var afgjort.