1 min læsningAC Milan sikrede sig klubbens 19. italienske mesterskab med manér

AC Milan er italienske mestre for første gang siden 2010/11-sæsonen, hvilket er 19. gang i klubbens glorværdige historie.

1 min læsning
AC Milan
Foto: Filippo Monteforte/AFP/Ritzau Scanpix

De har længtes og længtes efter det i AC Milan. At genvinde det italienske mesterskab for første gang siden 2010/11-sæsonen.

I sidste sæson kunne man sågar se sine største rivaler i form af Inter sejre, men nu er det blevet AC Milans tur efter en overbevisende udesejr på 0-3 over Sassuolo.

Således er det netop blevet en endegyldig kendsgerning, at AC Milan har vundet Serie A for 19. gang i klubbens historie efter en stærk sæson, hvor kollektivet har været nøglen for Stefano Piolis tropper.

Kampens og dagens helt store AC Milan-helt blev den 35-årige angriber Olivier Giroud, der forud for denne sæson blev hentet i Chelsea.

I kampen mod Sassuolo kom den farlige franskmand nemlig på tavlen to gange, og han var dermed en afgørende faktor for, at det italienske mesterskab nok engang er i hænde hos I Rossoneri.

Highlights: Manchester City leverede vildt comeback og er engelske mestre!

Dermed kan den danske landsholdsanfører Simon Kjær også se frem til at modtage et sæt guldmedaljer, hvilket er danskerens første titel i karrieren.

Simon Kjær har dog siddet ude for AC Milan siden starten af december 2021, hvor han pådrog sig en alvorlig ledbåndsskade, som han fortsat kæmper for at komme tilbage fra.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P