1 min læsningTottenham-boss: Postecoglou bringer en positiv mentalitet

Premier League-klubben Tottenham har netop præsenteret australske Ange Postecoglou som ny cheftræner.

1 min læsning
Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy, siger, at Ante Postecoglou bringer positiv mentalitet med sig til Tottenham.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Det startede egentlig fint, men det sluttede nærmest som en farce.

Tottenham-fansene vil næppe huske tilbage på sæsonen 2022-23 med glæde, efter klubben langsomt men sikkert raslede ned igennem tabellen i Premier League for til sidste at slutte på ottendepladsen – udenfor pladserne der giver europæisk fodbold næste sæson.

Undervejs så klubben sig også nødsaget til at fyre cheftræner, Antonio Conte, men klubbens midlertidige træner, Ryan Mason, fik langt fra bremset klubbens frie fald.

Tirsdag har klubben fra London så præsenteret den næste mand i cheftrænersædet, og her er valget faldet på australske Ange Postecoglou, der kommer til fra en lignende rolle i skotske Celtic.

Officielt: Tottenham præsenterer ny cheftræner

– Ange bringer en positiv mentalitet og en hurtig og angribende spillestil. Han har en stærk erfaring med at udvikle spillere og en forståelse af vigtigheden af forbindelsen til akademiet – alt det, der er vigtigt for vores klub.

– Vi er glade for, at Ange slutter sig til os, mens vi forbereder os på den kommende sæson, lyder det fra Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy.

Tottenham skriver desuden, at de inden længe vil præsentere holdet rundt omkring den 57-årige græsk-australier.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P