2 min læsningOfficielt: Hjulmand forlænger som dansk landstræner

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har netop forlænget sin kontrakt med DBU, så den nu løber til og med sommeren 2026.

2 min læsning
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Hvis alt går vel, så sidder Kasper Hjulmand også på posten som dansk landstræner ved VM i 2026.

Tirsdag har DBU offentliggjort, at den danske landstræner har skrevet under på en kontraktforlængelse, der holder ham på posten i yderligere to år.

Hjulmands kontrakt stod oprindeligt til at udløb i sommeren 2024.

– Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med de her spillere de seneste tre år og opleve udviklingen og det bånd, der er blevet skabt mellem dem og de danske fans. Mit mål har været at samle og inspirere hele Danmark og give tilbage til børnene og de klubber, hvor spillerne er vokset op. Det synes jeg, at vi har gjort, men det skal ikke stoppe her.

– Vi har nogle vigtige år foran os, og jeg er motiveret efter at opnå endnu mere med landsholdet og give de danske fans flere store oplevelser. Jeg ønsker fortsat at være en del af at udvikle dansk fodbold i et tæt samarbejde med klubber, foreninger og alle i DBU, siger Kasper Hjulmand.

Kasper Hjulmand har tidligere været sat i forbindelse trænersæder rundt omkring i fodboldeuropa, og særligt rollen som manager i Everton har været nævnt så vel som cheftrænerposten i Ajax.

Medie: Hjulmand på blokken i storklub

Det sætter DBU og fodbolddirektør, Peter Møller, nu en effektiv stopper for.

Kasper Hjulmand har stået i spidsen for det danske A-landshold i 38 kampe, siden han tiltrådte i sommeren 2020.

I de kampe har han blandt andet ført Danmark frem til en EM-semifinale på Wembley, ligesom det er blevet til 23 sejre, tre uafgjorte og 12 nederlag.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P