1 min læsningMedie: Hjulmand på blokken i storklub

Efter den dårligste sæson i 14 år skal der denne somme ske en forandring i hollandske Ajax, og den forandring kan ende med at hedde Kasper Hjulmand.

1 min læsning
Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, er angiveligt på blokken i den hollandske storklub Ajax.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Han er kandidat, men umiddelbart ligger han bag en nordmand.

Sådan er meldingen fra hollandske De Telegraaf om den danske landstræner Kasper Hjulmand, der sættes i forbindelse med trænerjobbet i den hollandske storklub Ajax.

Hjulmand er ifølge den hollandske avis én af tre kandidater til jobbet, hvoraf også den nuværende træner, Johnny Heitinga, er i spil.

Heitinga blev forfremmet fra klubbens andethold, Jong Ajax, i januar, da klubben fyrede Alfred Schreuder som følge af en række elendige resultater.

39-årige Heitinga har præsteret pænt i sin 22 kampe i spidsen for Ajax, men et exit til Union Berlin i Europa League, liga-nederlag til Feyenoord og Twente samt liga- og pokalfinale-nederlag til rivalerne fra PSV har ikke endegyldigt overbevist Ajax-ledelsen.

Officielt: Van der Sar stopper i Ajax

Det er dog hverken Hjulmand eller Heitinga, der i første omgang er favorit til jobbet. Det er derimod norske Kjetil Knutsen, der lige nu har gang i endnu en successæson i spidsen for Bodø/Glimt.

Den offensivttænkende norske træner menes at være øverst på Ajax’ liste, og så har hans agent desuden tilbragt de sidste to uger i Holland – uden dog at ville kommentere på rygterne vedrørende Ajax.

For både Hjulmand og Knutsen gælder det, at de har kontrakter til sommeren 2024.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P