2 min læsningKarim Benzema takker af i Real Madrid: Glemmer aldrig Real Madrid – det er umuligt

En følelsesladet Karim Benzema takkede tirsdag af i Real Madrid på et pressemøde arrangeret af klubben.

2 min læsning
Karim Benzema takker af i Real Madrid efter flere sæsoner med succes i Champions League og LaLiga.
Ho/AFP/Ritzau Scanpix

En Real Madrid-legende takkede af.

Karim Benzema annoncerede tidligere, at han har spillet sin sidste kamp i Real Madrid. Onsdag hyldede klubben franskmanden med en ceremoni, hvor Karim Benzema også selv om til orde.

Her fortalte franskmanden blandt andet, at han havde håbet at slutte karrieren i den spanske hovedstad, men han fik også mulighed for at vise taknemmelighed for sine 13 sæsoner med Real:

– Det er svært at snakke. Der er så mange følelser. Jeg vil gerne takke Real Madrid og mine holdkammerater. Det har været en god rejse i mit liv.

– Jeg var heldig nok til at få opfyldt min barndomsdrøm takket være præsidenteten (Florentino Perez, red.), som for lang tid siden, da jeg var 21 år, besøgte mit hus med mine forældre. Da jeg så ham, sagde jeg: “Det er manden, der hentede Zidane og Ronaldo, og nu vil han have mig på sit hold”. Mange tak for det.

– Jeg glemmer aldrig Real Madrid, fordi det er umuligt. Det er den bedste klub i verden og i historien, det er så godt, som det bliver. Det er tid til, at jeg forlader klubber for at have en ny historie, men det vigtigste for mig er, hvad vi vandt her.

Medie: Trods rygter om skifte – Real Madrid veteran bliver

I sin Real Madrid-tid har Benzema spillet i alt 648 kampe for klubben med 354 mål og 165 oplæg til følge.

I samme periode har han vundet fem Champions League-medaljer, fire spanske mesterskaber og tre Cope del Rey-titler. Derudover blev han i sidste sæson hyldet, da han vandt karrierens eneste Ballon D’Or-trofæ.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P