1 min læsningMedie: Trods rygter om skifte – Real Madrid veteran bliver

Selvom han af flere omgange har været rygtet væk fra barndomsklubben, så lader det nu til, at Nacho Fernández bliver i Real Madrid.

1 min læsning
Selvom han af flere omgange har været rygtet væk fra klubben, så lader det nu til, at Nacho Fernandez bliver i Real Madrid.
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Kun to gange har han spillet flere kampe i LaLiga, end de 27 kampe, han i denne sæson står noteret for.

I sidste sæson og i sæsonen 2016-17 blev Real Madrid-veteranen Nacho Fernández noteret for 28 kampe i den spanske liga, hvor han debuterede helt tilbage i sæsonen 2010-11.

Sidste år blev Nacho rygtet til engelske Wolverhampton, mens den 33-årige forsvarsspiller i år er blevet sat i forbindelse med italienske Inter.

Nu lader det dog til, at den alsidige veteran skriver under på en kontraktforlængelse i den spanske hovedstad. Det skriver transferjournalist Fabrizio Romano tirsdag morgen.

Nacho står med kontraktudløb i Real Madrid om mindre en end måned, men den netop udtagne spanske landsholdsspiller skriver angiveligt under på en étårig forlængelse indenfor de næste par timer.

Nacho Fernández har i denne sæson spillet både midterforsvarer, venstre back og højre back for Carlo Ancelottis tropper, som han kom til som ganske ung i 2001.

Indtil videre står han noteret for 319 kampe for Los Blancos.

Real Madrid har allerede sagt farvel til spillere som Karim Benzema, Eden Hazard, Marco Asensio og Mariano Diaz.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P