2 min læsningSvensk landstræner ser en rolle for Zlatan på landsholdet: Hvis han selv vil

Der er en plads i staben omkring det svenske landshold til Zlatan Ibrahimovic, forsikrer landstræner Janne Andersson.

2 min læsning
Den svenske landstræner, Janne Andersson, vil gerne have Zlatan Ibrahimovic med omkring det svenske landshold, såfremt ZLatan selv vil.
Foto: Ritzau/Scanpix

122 landskampe blev det til for Zlatan Ibrahimovic.

Der kan dog stadig vente flere for den 41-årige svensker, men så bliver det formentlig som en del af staben.

Den mulighed åbner landstræner, Janne Andersson, i hvert fald selv, efter Zlatan Ibrahimovic søndag annoncerede sit karrierestop.

Zlatan stopper karrieren – sagde farvel søndag aften

– Hvis han selv har lyst, så synes jeg, at vi i svensk fodbold skal gøre brug af hans erfaring. Det er vi nødt til, forudsat han selv vil. Det har været kæmpestort at arbejde sammen med ham, det havde været fedt at gøre det lidt længere, men nu er det, som det er, siger landstræner Janne Andersson ifølge Aftonbladet.

Janne Andersson fik ikke beskeden om Ibrahimovic’ karrierestop før alle andre, så han så også en rørt svensk angriber tage afsked med fodboldverdenen søndag aften på San Siro.

– Jeg var ikke specielt overrasket. Det har været et par vanskelige år, og måske var tiden inde. Jeg sendte ham en besked i morges. Jeg skrev bare, at vi kunne snakkes ved senere og så noget andet også. Vi talte sammen i sidste uge, men da nævnte han ikke noget om det, selvom jeg måske havde set det komme, lyder det fra Janne Andersson, der indrømmer, at Zlatans farvel kommer til at efterlade et tomrum.

– Jeg kommer til at savne ham som spiller og også underholdningen. Efter jeg har lært ham at kende, griner jeg mest af ham – han har en skøn selvdistance. Jeg kommer til at savne de samtaler, vi har haft, men jeg håber, at vi også fremover kommer til at have dem. Han gør indtryk på en god måde, lyder det fra den svenske landstræner siden 2016.

Zlatan Ibrahimovic debuterede på det svenske landshold under Lars Lagerbäck i januar 2001, hvor han spillede hele Sveriges 0-0-kamp mod Færøerne.

Selvom det ikke blev til scoringer i de første tre landskampe, så tog Zlatan efterfølgende revanche, og med i alt 62 mål for Blågult har han hele 13 mål ned til nummer to på listen over flest svenske landsholdsscoringer.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P