4 min læsningZlatan stopper karrieren – sagde farvel søndag aften

Zlatan Ibrahimovic sagde ikke kun farvel til AC Milan søndag aften. Han stoppede også karrieren.

4 min læsning
Zlatan Ibrahimovic stopper karrieren i AC MIlan
Foto: Ritzau Scanpix / GABRIEL BOUYS / AFP

41 år gammel stopper Zlatan Ibrahimovic sin fodboldkarriere.

Det var allerede meldt ud, at den svenske angriber ikke forlængede sin aftale med AC Milan, men at han også stoppede sin karriere blev først meldt ud i forbindelse med søndagens hjemmekamp, hvor AC Milan vandt med 3-1 over Verona.

– Jeg siger farvel til fodbold, men ikke til jer, sagde Zlatan Ibrahimovic efter kampen på Stadio Giuseppe Meazza til hjemmeholdets mange fans.

Zlatan Ibrahimovic vandt 34 trofæer i sin karriere herunder 14 mesterskaber, og selvom han I 2017 vandt Europa League med Manchester United, fik han aldrig fingrene i det største europæiske trofæ – Champions League.

– Første gang jeg kom her gav I mig lykke, anden gang gav I mig kærlighed. I tog imod mig med åbne arme, I fik mig til at føle mig hjemme, og jeg vil være Milanista resten af ​​mit liv, sagde svenskeren.

Ifølge Transfermarkt.com har Zlatan spillet 827 professionelle kampe og scoret 496 mål på topplan, mens det på landsholdet er blevet til 62 mål i 122 landskampe for Tre Kronor.

– Jeg vil gerne takke min familie, alle tæt på mig, for deres tålmodighed. Jeg vil gerne takke min anden familie, spillerne. Jeg vil gerne takke Pioli (AC Milans-træner, red.) og hans stab for det ansvar, I har givet mig. Jeg vil gerne takke lederne for muligheden, sagde svenskeren også i sin tale.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P