1 min læsningDaniel Iversen var med til at sikre vigtigt point mod Newcastle: Skuffende at vi ikke scorer

Daniel Iversen startede inde i Leicester-målet mod Newcastle, hvor klubben sikrede et vigtigt point i nedrykningskampen.

1 min læsning
Daniel Iversen var ordnet tilfreds med indsatsen for Leicester i Premier League-kampen mod Newcastle.
Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Leicester fik et yderst vigtigt point i 0-0-kampen mod Newcastle.

Pointet mod det formstærke hold betyder, at Leicester undgår nedrykning i sidste runde, hvis holdet vinder sin kamp mod West Ham og Everton samtidig taber point mod Bournemouth.

Med fra start i målet var danske Daniel Iversen, der i første halvleg var lige ved at koste et mål, men sidenhen viste klassen for de hårdtprøvede gæster med flere gode redninger.

Danskeren var efterfølgende også tilfreds med indsatsen i den svære kamp, hvor Leicester var lige ved at score til sidst og stjæle de tre point:

– Jeg er virkelig stolt af holdet. Det er hele holdet, der arbejder så hårdt fra angriberne til forsvarsspillerne, som var godt. Det er skuffende, at vi ikke scorer til sidst, men de kunne have scoret et par, så vi tager det ene point.

– Når du kommer ind til kampe som disse med så meget pres på dig, er det let at holde fokus. Det er mere svært, når vi har bolden hele tiden. Men det er meget let at fokusere på noget som dette, siger Daniel Iversen om kampen.

Mål og Highlights: Newcastle spiller sig i Champions League, efter pointene blev delt mod Leicester!

Newcastle fik også et brugbart resultat, da det betød at Liverpool ikke længere kan overhale dem. Dermed er holdet sikret en plads i næste sæsons Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer