1 min læsningMål og Highlights: Newcastle spiller sig i Champions League, efter pointene blev delt mod Leicester!

På St. James' Park sikrede Newcastle sig en plads i Champions League i næste sæson med et uafgjort resultat mod Leicester i Premier League. Se mål og highlights her.

1 min læsning
TOPSHOT - Newcastle United's Brazilian midfielder Bruno Guimaraes (L) celebrates after scoring his team fourth goal during the English Premier League football match between Newcastle United and Brighton and Hove Albion at St James' Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England on May 18, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Der var noget på spil i begge ender, da Leicester mandag aften gæstede Newcastle på St. James Park – Leicester kunne med en sejr spille sig over nedrykningstregen, mens Newcastle med et enkelt point kunne sikre sig en top fire placering og dermed Champions League-fodbold i næste sæson.

Kampen endte uafgjort, og dermed var det altså hjemmeholdets fans, der kunne juble efter kampen – Newcastle vender tilbage i Champions League i næste sæson efter 21 år.

0-0 blev kampens resultat, hvilket betyder, at Leicester fortsat befinder sig under nedrykningstregen med to point op til Everton – med en enkelt kamp tilbage er det altså ude af Leicesters hænder, om de rykker ned.

Newcastle 0-0 Leicester (Stor Chance, 41′):

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer