2 min læsningKlopp: Derfor starter Darwin Nunez ikke

Darwin Nunez har fået begrænset spilletid for Liverpool i de seneste kampe. Det er der en god grund til ifølge Jürgen Klopp.

2 min læsning
Darwin Nunez har fået begrænset spilletid i Premier League for Liverpool i de seneste kampe. Det er der en god grund til ifølge Jürgen Klopp.
Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

138 spilleminutter ud af 260 mulige i de sidste fire kampe.

Liverpools dyrt indkøbte angriber, Darwin Nunez, har skullet vænne sig til en ny rolle som indskifter på det seneste.

Den rolle udfyldte han til perfektion i den seneste kamp mod Leeds United, hvor han scorede Liverpools sjette mål i 6-1-sejren.

– Han kom ind mod Leeds og var exceptionel. Ikke bare målet han scorede, men også før det. Darwin er en spiller med andre færdigheder end vores øvrige spillere. Han er virkelig en håndfuld, han er en maskine, og han kommer til at score mange mål siger Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

– Han tilpasser sig stadig. Hans engelske er stadig ikke godt, hvis det da overhovedet eksisterer. Det arbejder vi massivt på.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Foruden de manglende engelskkundskaber er der stor konkurrence om de tre forreste pladser i Liverpool-angrebet, hvor Nunez er oppe imod spillere som Mohamed Salah, Roberto Firmino, Diogo Jota og Cody Gakpo.

Derfor bliver Klopp nødt til at træffe svære valg, hver gang han skal stille hold til kamp. Han ved da også, at det langt fra er populært, når han vælger spillere fra:

– Spillerne skal passe ind, så vi kan bruge deres specifikke styrker. Jeg har det helt fint med situationen, men jeg forstår, at Darwin ikke altid har det fint. Det er ikke fordi, at han smiler mig i hovedet, når det går op for ham, at han ikke skal spille.

Video: Bedste indlægsfod i PL? Se Liverpool-magikers 10 bedste oplæg her

Jürgen Klopp talte på pressemødet forud for Premier League-kampen imod Nottingham Forest. Kampen sættes igang klokken 16, og den vises på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer