1 min læsningVideo: Bedste indlægsfod i PL? Se Liverpool-magikers 10 bedste oplæg her

Mandag aften slog Liverpool Leeds United med 1-6 på Elland Road, og Trent Alexander-Arnold fik markeret en stor milepæl i karrieren.

1 min læsning
Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg er bare en normal dreng fra Liverpool, hvis drømme er blevet til virkelighed.

Sådan lød det fra Trent Alexander-Arnold, da Liverpool blev Europas bedste hold og løftede Champions League-trofæet i 2019.

Den nu 24-årige Liverpool-back rundede mandag aften 50 Premier League-oplæg i karrieren, da Liverpool bankede Leeds 6-1 og Alexander-Arnold blev noteret for to assists i opgøret.

Det er en bedrift, han har nået på 190 Premier League-kampe, hvor han tilmed har nettet 11 gange ifølge transfermarkt.com.

Med sine 50 oplæg i den bedste engelske række ligger den unge back nu på en delt 44. plads over de spillere, der har lavet flest oplæg i ligaen. Den plads deler han med blandt andre holdkammeraten Roberto Firmino.

Listen toppes af Manchester United-legenden Ryan Giggs, der formåede at assistere sine holdkammerater hele 162 gange fordelt over 632 kampe – så det er ikke utænkeligt, at Trent Alexander-Arnold kan nå op på det stadie.

Se de 10 bedste Trent-oplæg ifølge Viaplay i videoen øverst i artiklen.

Mål og Highlights: Se Liverpool smadre Leeds med tenniscifre

Næste gang Liverpool skal i aktion i Premier League-regi er lørdag den 22. april, hvor de møder Nottingham Forest på Anfield. Der er kickoff klokken 16:00 og kampen vises på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer