Premier League

Medie: Tidligere Tottenham-boss i spil til Chelsea-job – Enrique skåret fra

Chelsea skal have fundet en permanent afløser til Graham Potter. Her skulle en tidligere Tottenham-træner være med i overvejelserne.

Eddie Keogh/Reuters/Ritzau Scanpix

Chelsea skal have fundet en permanent afløser til Graham Potter.

Englænderen blev den anden Chelsea-træner til at få sparket i indeværende sæson, og siden da har Frank Lampard vikarieret på trænersædet.

Sideløbende med ansættelsen af Frank Lampard og klubledelsen afholdt ansættelsessamtaler, hvor man ifølge The Telegraph har fravalgt Luis Enrique som kommende træner.

Til gengæld skulle der være en interesse i at tilknytte den tidligere Tottenham- og PSG-træner Mauricio Pochettino, der har været klubløs siden han blev fyret i Paris.

Det engelske medie skriver yderligere, at argentineren er et af hovednavnene, der bliver overvejet sammen med den for nyligt fyrede Julian Nagelsmann.

Ingen af de to anses dog som klare favoritter til jobbet, selvom begge skulle have imponeret Chelsea-ledelsen under deres respektive samtaler.

Følg Campo på Facebook

Chelsea har haft fire forskellige trænere i løbet af Premier League-sæsonen. Den manglende retning har fået en af holdets ledende skikkelser til at kritiserer klubbens strategi.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P