2 min læsningThiago Silva revser klubben: Vi er nødt til at lave en strategi

Thiago Silva var muligvis i sine følelsers vold umiddelbart efter Champions League-nederlaget mod Real Madrid, men det afholdt bestemt ikke brasilianeren fra at sende en salve afsted mod sin arbejdsgiver.

2 min læsning
Chelsea-forsvareren, Thiago Silva, revser klubben, som han mener bør stoppe op og implementere en strategi i stedet for at købe nye spillere.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Selvom der fortsat resterer syv kampe, så er sæsonen så småt slut for Chelsea.

Selv med en rekorddyr spillertrup, som ifølge Transfermarkt kun er overgået minimalt af Manchester Citys trup, er det ikke lykkes Chelsea at spille sig længere end til kvartfinalen i nogle af cup-turneringerne.

I Premier League sejler London-klubben ukarakteristisk rundt i den nederste halvdel, og chancen for europæisk fodbold i næste sæson er nu kun en matematisk snarere end en reel mulighed.

Tirsdag røg Chelsea ud af Champions Leagues kvartfinale med et samlet 4-0-nederlag til Real Madrid, og efter den kamp tog klubbens brasilianske veteran, Thiago Silva, i den grad bladet fra munden.

– Det er en hård periode for klubben med en masse ubeslutsomhed, ændring af ejerskab og nye spillere der kommer til.

– Vi hentede otte [spillere] i januar. Vi er nødt til at stoppe op og lave en strategi, ellers risikerer vi at lave de samme fejl næste sæson, sagde Silva ifølge The Guardian.

Drogba kan ikke kende Chelsea: Mangler karismatiske spillere og ledere

– Vi var nødt til at gøre vores omklædningsrum større, fordi det ikke kunne rumme hele holdet. En positive ting er, at der er fantastiske spillere i truppen, men på den anden side er der altid spillere, som vil være utilfredse. Der vil altid være nogle, der er utilfredse, fordi ikke alle kan spille. Manageren kan kun vælge 11 spillere ud af nogle og 30, og det er hårdt, lød det videre fra tirsdagens Chelsea-anfører.

Ifølge Transfermarkt har Chelsea trup en markedsværdi på 1,02 milliarder euro – Cirka 7,6 milliarder kroner.

Chelsea har alene i de seneste to transfervinduer hentet spillere for estimeret 611 millioner euro (4,55 milliarder kroner), mens der kun er blevet solgt spillere for godt en tiendedel.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer