1 min læsningSkadesproblemer i PSG: Forsvarsspiller færdig for sæsonen

De franske mestre fra Paris Saint Germain må undvære to af klubbens spillere de næste uger - forsvarsspiller kommer ikke tilbage i denne sæson.

1 min læsning
Den franske storklub Paris Saint Germain må undvære Renato Sanchez i tre til fire uger, mens Nordi Mukiele er færdig for sæsonen.
Foto: Sarah Meyssonnier/Reuters/Ritzau Scanpix

Der bliver ikke mere fodbold til Nordi Mukiele i denne sæson.

Den 25-årige forsvarsspiller skal opereres for en baglårsskade, og derfor må PSG undvære den tidligere RB Leipzig-profil i sæsonens sidste kampe.

– Nordi Mukiele lider af en alvorlig baglårsskade. For at minimere risikoen for tilbagefald, har Paris Saint-Germain medicinske afdeling valgt en operation. Operationen bliver udført i Finland i dag, og den vil holde ham ude for resten af sæsonen, lyder det således i en officiel udmelding fra de franske mestre.

Mukiele er dog ikke den eneste, PSG tirsdag kommer med en opdatering på, for også portugisiske Renato Sanchez kommer til at spille en meget sparsom rolle resten af sæsonen.

– Renato Sanchez lider under en skade i højre lår. Han forventes at være tilbage i træning om tre til fire uger afhængigt af, hvordan skaden udvikler sig, lyder det fra PSG.

Schmeichel kunne ikke holde Messi fra fadet: PSG afværger krise med tiltrængt sejr

PSG er røget ud af både den franske pokalturneringen og Champions League, og der resterer således kun kampe i den franske Ligue 1 for den parisiske storklub.

Her mangler klubben otte kampe i bestræbelserne på at genvinde det franske mesterskab. Sidste kamp er en hjemmekamp mod Clermont Foot den 3. juni.

PSG fører i skrivende stund Ligue 1 med 69 point. Det er seks point mere end Lens på andenpladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer