1 min læsningLössl står stadig ved karantænegivende kommentarer: Siger ikke noget, der går over grænsen

Jonas Lössl står stadig ved den grove kritik af dommerpræstationen under kampen, der førte til FC Midtjyllands glippede top seks-placering.

1 min læsning
Jonas Lössl står stadig ved de kommentarer, der sendte ham i en to kamps karantæne.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Jonas Lössl har måtte se med fra tribunerne under FC Midtjyllands seneste to kampe.

Det skyldes, at FCM-keeperen har siddet i karantæne, efter han tildelte skylden for FC Midtjyllands missede top seks til dommer Sandi Putros, der dømte midtjydernes kamp i sidste spillerunde af grundspillet.

Mandag var danskeren så tilbage i Midtjylland-buret, da Ulvene nappede alle tre point med en 1-0-sejr over Lyngby. Efter kampen kunne han så fortælle, at han stadig står ved de voldsomme anklager.

Målmanden kan nemlig ikke se, hvilke grænser han har overskredet med kommentarerne.

– Fodbold er jo et spil om følelser. Så når jeg kommer ud efter en kamp, der er så vigtig som den, og der er nogle få detaljer, der afgører det derinde, hvad er det så, jeg skal sige?, spørger Lössl indledningsvis journalisten fra Eurosport og fortsætter:

– Jeg kan sige ‘ingen kommentar’, men det virker bare også lidt falsk. Men det må jeg jo tage til efterretning, men jeg synes, det er uærligt, for det i fik sidste gang, det står jeg ved, det var min mening, det var det, jeg havde inde i hovedet, det var det, jeg leverede, og jeg synes, det er ærgerligt, hvis der bliver lagt en linje, hvor man ikke må gøre det.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mandagens sejr betyder, at FC Midtjylland stadig fører nedrykningsspillet i Superligaen med 34 point.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer