2 min læsningJesper Hansen om kontraktudløb til sommer: Har ikke tænkt mig at stoppe lige foreløbigt!

Jesper Hansen har kontraktudløb hos AGF til sommer, men får han forlænget sin kontrakt? Nu sætter han nogle perspektiver på sin nuværende kontraktsituation.

2 min læsning
Jesper Hansen kontrakt AGF
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF-keeper Jesper Hansen rundede en utrolig milepæl søndag, da AGF besejrede Viborg med 1-0.

Med endnu et rent bur til samlingen rundede Jesper Hansen 127 kampe i Superligaen uden at indkassere et mål, og således har Hansen nu overhalet rekordholderen for flest clean sheets i Superligaen, Mogens Krogh, som i sin aktive karriere formåede at holde buret rent i 126 kampe.

Men spørgsmålet er, hvor mange kampe Jesper Hansen har tilbage i Superligaen for AGF. Med 38 år på bagen og en kontrakt, der i skrivende stund står til at udløbe ved sæsonens udgang, er fremtiden endnu ikke fastlagt for den garvede Superliga-keeper.

Den nuværende kontraktsituation var ligeledes noget, der blev sat fokus på i et interview med Viaplay efter søndagens Superliga-opgør. Her satte Hansen nogle perspektiver på fremtiden.

– Rekorden for flest clean sheets i Superligaen er noget, som jeg kan se tilbage på, når jeg slutter karrieren, hvilket jeg ikke har tænkt mig lige foreløbigt. Jeg føler mig fit for fight og håber, at det tal (127 clean sheets, red.) der kan blive højere endnu.

– Ja, vi snakker sammen (om ny AGF-kontrakt, red.). Det gør vi – trods alt. Men det er sådan, gamet er. Vi har en god dialog Stig (Inge Bjørnebye, red.) og mit bagland, siger Jesper Hansen om sin kontraktmæssige fremtid i AGF.

AGF-profil hylder Jesper Hansen: Superligaens bedste målmand

Jesper Hansen skiftede til AGF fra FC Midtjylland tilbage i sommeren 2021.

Her er det sidenhen blevet til i alt 62 optrædener i AGF-trøjen, hvoraf han har holdt buret rent 19 gange.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer