3F Superligaen

AGF-profil hylder Jesper Hansen: Superligaens bedste målmand

Mikael Anderson holdt sig ikke tilbage med roserne af Jesper Hansen, efter den garvede AGF-keeper søndag skrev Superliga-historie.

AGF's målmand Jesper Hansen i superliga kampen mellem Viborg FF og AGF på Energi Viborg Arena, søndag den 9. april 2023. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

127.

Det er tallet, som prydede Jesper Hansens trøje kort efter slutfløjt, da AGF søndag sejrede med 1-0 ude mod Viborg FF.

127 er nemlig det antal clean sheets, som Jesper Hansen nu står noteret for i Superligaen – og det er rekord.

Jesper Hansen lå forinden søndagens kamp side om side med Mogens Krogh, som i sin tid nåede op på 126 kampe med rent bur i den bedste danske række – men nu har den 38-årige AGF-keeper altså den imponerende rekord for sig selv.

Det er dog ikke kun Jesper Hansen, der glæder sig over de 127 clean sheets.

Således smittede glæden i hvert fald også af på AGF-midtbanen Mikael Anderson, der ikke var sen til at hylde sin holdkammerat, som han også spillede sammen med i deres fælles tid i FC Midtjylland.

– Det er vel Superligaens bedste målmand nogensinde, og vi skal være glade for at vi har ham i dag, for hold kæft, han stod en god kamp. Han redder os flere gange.

– Og kæmpe stort tillykke til Jesper med rekorden. Det er noget, han har gået efter i lang tid og snakket meget om – så jeg er glad for, at det endelig er nået, så vi ikke behøver at snakke mere om det, siger Mikael Anderson med et grin til Viaplay, inden hyldesten af Jesper Hansen fortsætter:

– Det er stort, og det er stort for os. Jeg er glad for, at vi kunne være med til at sætte ham i historiebøgerne som Superligaens bedste målmand nogensinde.

Jesper Hansen skriver Superliga-historie: En fantastisk følelse at slå så store legender!

Med sejren og de tre point er AGF nu blot et enkelt point efter Viborg i kampen om bronzemedaljerne.

AGF spiller næste gang søndag den 16. april ude mod Brøndby IF.

Opdateret: Det er sidenhen kommet frem, at Jesper Hansens rekord lyder på 125 clean sheets – og ikke de 127, som alle troede. Læse mere om fejlen HER.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P