1 min læsningVild statistik: Så vigtig er Griezmann for Frankrig

Antoine Griezmann har igennem en årrække været en af drivkræfterne bag Frankrigs suveræne landshold.

1 min læsning
Antoine Griezmann har været vigtig kræfter for Frankrig. Det viste han i EM-kvalifikationskampen mod Holland, hvor han rundede en milepæl.
Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix

Frankrigs landshold har i en årrække været anset som et af verdens bedste.

Fra 2016 til 2022 har holdet vundet to ud fire mulige finaler, og i den perioder har spillere som Paul Pogba, Dimitri Payet og Kylian Mbappé alle skiftevist været toneangivende spillere spillere.

Èn spiller, der dog har en stjerne hele vejen er Antoine Griezmann, der fredag aften kom på måltavlen for sit land, da Frankrig ydmygede Holland 4-0.

Det var samtidig kamp nummer 75 i træk, Griezmann deltog i for Frankrig, hvilket illustrerer, hvor vigtig den 32-årige angriber har været under Didier Deschamps.

Hvad der kun gør statistikken mere imponerende er, at franskmanden ikke har siddet over med skader eller karantæne en eneste gang i den vilde stime.

Siden sin debut som 22-årig i 2014 har Griezmann spillet i alt 118 landskampe – alle med Didier Deschamps som landstræner.

Sammenlagt har han for landsholdet været direkte involveret i 79 mål, hvor 43 af dem har været som målscorer.

Mbappé er den nye franske kaptajn – holdkammerat skuffet over beslutningen

Vigtigheden og den store erfaring på landsholdet fik en landsholdslegende til at kritisere beslutningen om at forbigå Griezmann som ny anfører for holdet til fordel for den noget yngre Kylian Mbappé.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer