1 min læsningMbappé er den nye franske kaptajn – holdkammerat skuffet over beslutningen

Hugo Lloris har lagt landsholdshandskerne på hylden - med handskerne fulgte anførerbindet, og derfor har det franske landshold skulle finde en ny kaptajn.

1 min læsning
France's forward Kylian Mbappe attends a press conference at Stade de France in Saint-Denis, north of Paris on March 23, 2023, on the eve of UEFA Euro 2024 football tournament qualifying match between France and Netherlands. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Kylian Mbappé har deltaget i sit første pressemøde som anfører på det franske landshold.

Her fik franskmanden blandt andet lov til at svare på, hvad en god anfører egentlig er og hvordan han havde det, da han fandt ud af, at han skulle være den nye kaptajn.

Til disse spørgsmål svarede Mbappé meget forventeligt, at han var glad for beslutningen og at en god anfører, er en holdspiller.

Det er dog ingen af de førnævnte spørgsmål, der har fået mest omtale på de sociale medier.

Ifølge det franske medie L’équipe, stod rollen som den nye franske kaptajn nemlig imellem Mbappé selv og så Atlético Madrids Antoine Griezmann.

Og denne situation slap Mbappé ikke for at sætte lidt ord på under torsdagens pressemøde:

– Jeg har talt med Antoine, fordi han var skuffet, og det er forståeligt. Jeg har fortalt ham, at jeg måske ville have haft den samme reaktion, hvis jeg stod i hans position.

LaLiga-talent er født og opvokset i Sverige: Nu har han valgt det danske landshold

Mbappé fik da også medgivet, at Griezmann faktisk har noget landsholdserfaring, som han ikke selv har:

– Han er måske den vigtigste spiller under Didier Deschamps (Frankrigs landstræner). Han har noget landsholdserfaring, som jeg ikke har. Vi har brug for ham og hans livsglæde.

Frankrig skal i aktion fredag den 24. Marts, når de får besøg af Holland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer