2 min læsningTidligere Arsenal-stjerne fik aflyst transfer: Vi kunne have vundet Champions League

Den tidligere Arsenal-stjerne Alexis Sanchez er overbevist om, at han kunne have vundet Champions League med Manchester City.

2 min læsning
Den tidligere Premier League-stjerne for Arsenal Alexis Sanchez mener, at han kunne have vundet Champions League med engelsk klub.
Eddie Keogh/Reuters/Ritzau Scanpix

Alexis Sanchez var et af de største navne i Premier League, da han skiftede fra Arsenal til Manchester United i januar 2018.

Den lynhurtige chilener var decideret livsfarlig fra sin venstrekants-position i Arsenal, hvor det blev til 60 Premier League-scoringer fordelt på fire sæsoner.

Det affødte spekulationer om et muligt skifte til Manchester City, men i sidste øjeblik skiftede han i stedet rivalerne Manchester United.

Chileneren, der i dag spiller i franske Marseille, var dog meget tæt på et skifte til den himmelblå Manchester-klub:

– Jeg var ved at skifte til City. Jeg talte med Guardiola hver dag, men Arsene Wenger (Arsenals daværende træner, red.) sagde, at jeg ikke kunne skifte, fordi en anden spiller ikke ville skifte til Arsenal, siger Sanchez ifølge football365.

– Pludselig ringede telefonen, og Mourinho sagde: “Alexis, jeg har nummer syv (i Manchester United, red.) til dig. Det var da jeg sagde til mig selv, at en chilener, der spillede for Manchester United aldrig var sket før. En chilener med nummer syv ligesom Cantona, Beckham og Ronaldo var en drøm.

Skidt nyt for Manchester City og Norge: Haaland skadet – forlader landsholdslejren

Sanchez fik aldrig den forventede succes hos De Røde Djævle, og han scorede kun tre mål i 32 Premier League-kampe for klubben, inden han tog videre til Inter i Italien.

Alligevel fortyder han ikke skiftet, selvom han mener, at han i Manchester City kunne have hjulpet med at indfri den ultimative ambition:

– Jeg fortryder ikke at tage til United, ting sker af en årsag. Jeg ville gerne skifte til City, ja. Vi kunne have vundet Champions League. Jeg kunne have gjort noget i finalen, slutter Sanchez.

Klar til at byde på Manchester United – hvem er Thomas Zilliacus?

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer