3F Superligaen

Brøndby-keeper gør status: Dét har ændret sig siden Niels Frederiksen

Mads Hermansen gør status på de første fire måneder med jesper Sørensen som Brøndby-træner og påpeger, hvor spillestilen er blevet ændret fra tiden under Niels Frederiksen.

Mads Hermansen påpeger nogle af de forskelle, han har følt efter Jesper Sørensen har overtaget fra Niels Frederiksen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I november 2022 sluttede Niels Frederiksen 3,5 år lange periode som Brøndby-træner.

Frederiksen nåede i sin tid som cheftræner at vinde det danske mesterskab med de blå-gule, men i november skiltes parternes veje altså, og ind kom den tidligere U21-landstræner Jesper Sørensen.

Det er naturligvis ikke gået Brøndbys førstevalg i målet, Mads Hermansens, næse forbi, og i et interview til fanmediet 3point.dk fortæller han om nogle af de punkter, hvor tingene har ændret sig siden Niels Frederiksen.

– Det har været super at få Jesper. Måden, vi spiller på, har ændret sig siden Niels (Frederiksen, red.), indleder Hermansen og fortsætter:

– Det vi gør nu, er lidt mere kontrolleret. Det er klart, at vi selvfølgelig i hele klubben lige skulle lige vænne os til det taktiske og spilmæssige. Men, jeg synes, det er gået meget godt. 

En af de ting, der har haft konkret betydning for den landsholdsaktuelle danskers opgave som målmand, er hans egen deltagelse i spillet med bolden.

– Jeg skal forsøge at spille så højt som muligt. Det er med til at trykke modstanderen baglæns, så vi kan holde trykket fremme. Det er i hvert fald filosofien, og så skal jeg selvfølgelig lige finde balancen i det, fortæller han.

Brøndby-profil inden skæbnekamp: Altafgørende at komme i top seks

Brøndby kan med en sejr over FC Nordsjælland søndag vide sig 100 procent sikre på en plads i mesterskabsspillet, mens også en uafgjort og selv et nederlag kan være nok til at send Hermansen og co. i top seks.

Det kan du blive meget klogere på lige her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P